Naša misija je da svim sportskim kolektivima, klubovima, savezima, rekreativcima, deci koja se bave sportom I onima koji nose sportsku odeću u slobodno vreme, omogućimo da sebi priušte najbolji kvalitet za ono koliko mogu da plate.

Odnos je vrlo dobar kvalitet za više nego povoljnu cenu koja je često jeftinija a daleko kvalitetnija I od domaćih proizvođača. Ako želite da svom klubu obezbedite vrhunsku profesionalnu opremu koju nose reprezentacije 12 zemalja u svetu fudbala, kao I veliki broj prvoligaških fudbalskih, košarkaških, rukometnih, odbojkaških, atletskih I ragbi klubova u svetu, onda smo mi prava adresa za Vas.

Javite nam se I napravićemo ponudu po meri vašeg budžeta. Legea je italijanski brend, koji je I komadno najprodavaniji u Italiji. U Srbiji smo oblačili I najpopularniji klub FK Crvenu Zvezdu, trenutno oblačimo FK Spartak Suboticu, FK Jagodina, FK Radnik Surdulica, Veslački I Kajakaški savez Srbije, a bili smo I u Plivačkom savezu, OFK Beogradu, FK Radnički iz Niša, ŽRK Naisa, RK Železničar Niš, KK Car Konstantin, KMF Kopernikus, KMF Mungosi, KMF Sas I mnogim drugim klubovima I savezima na Balkanu.

Svojim dugogodišnjim prisustvom u delu odevanja vrhunskih sportista, kao I distribucije merchandising reklamnih materijala sportskih kolektiva kvalifikovani smo da za Vaše ekipe I savez profesionalno odgovorimo na sve vrste zahteva I proširimo vidike saradnje tako da I Vašem klubu ili savezu omogućimo i da zaradite u saradnji sa nama.

Legea Shop – 11070 Novi Beograd, Bežanija, Vojvodjanska 68
Email: office@italsportserbia.rs
Mob: +381 61 22 33 204

Legea Shop – 18000 Niš, Devete Brigade 53
Email: udine@italsportserbia.rs
Mob: +381 64 64 19 520

www.italsportserbia.ch

Oficijalni predstavnik za Srbiju Lemania d.o.o